Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Pistazien, gesalzen, geschält
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 30 g Zwiebel, in Ringen
- 400 g Schweinegulasch, in Stücken ( ca. 1,5 cm)
- 400 g gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 300 g Süßkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 350 g Wasser
- 20 g Tomatenmark
-
1 ½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Chilipulver
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 Min
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 Min
Gemüse-Filet-Topf
40 dk
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kartoffeln
50 Min
Winzertopf
2 Std. 40 Min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Putenfilet mit Pfirsich-Chilisauce
45 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Gyros-Eintopf
50 Min
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40 dk