Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Röstzwiebelkruste
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eiweiß
- 80 g Röstzwiebeln
- 30 g Paniermehl
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
Auflauf und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- 1 geh. TL Sambal Oelek
- 200 g Sahne
- ¼ TL Muskat
- 600 g Kartoffeln, mehligkochend, in dünnen Scheiben (1 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2727 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1197 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1h 40 min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 min
Nudel-Hack-Auflauf
2h
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Straßburger Auflauf
50 Min
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55 min
Kasseler-Kartoffel-Gratin
1h 30min
Gyros-Auflauf
1h 20min
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2h
Putenschnitzel mit Kartoffelchips-Kruste
40 Min