
Apparaten en Accessoires
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
Voorbereiding 15min
Totaal 11u.
8 portions
Ingrediënten
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
whole milk600 g
-
double cream200 g
-
caster sugar130 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
pecan nut halves100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
soft dark brown sugar40 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
440 kcal /
1827 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
31 g
Koolhydraten
31 g
Verzadigd vet
13 g
Natrium
96 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

A Very Thermomix® Christmas
63 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland