Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 600 g whole milk
- 200 g double cream
- 130 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1827 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crunchy Potato Sticks (TM6)
25 Min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 Std. 5 Min
Creamy French Dressing
5 Min
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 dk
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1 Std. 40 Min
Apricot liqueur
30 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 dk
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13 Std. 30 Min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min