Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
TM5 TM6

Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch

4.5 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 600 g whole milk
  • 200 g double cream
  • 130 g caster sugar
  • 6 egg yolks, from medium eggs
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground ginger
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 pinch fine sea salt
  • 100 g pecan nut halves
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 40 g soft dark brown sugar

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1827 kJ / 440 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
31 g
Vetten
31 g
Verzadigd vet
13 g
Natrium
96 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten