Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 600 g whole milk
- 200 g double cream
- 130 g caster sugar
- 6 egg yolks, from medium eggs
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g pecan nut halves
- 20 g unsalted butter, diced
- 40 g soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1827 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Natrium
- 96 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Candied Orange and Almond Chocolate Slice
2h 10 min
Cheeseboard Spaghetti
45min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20 min
Spiced Eggnog
4h 30min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Pear Frangipane
1h 30min
Normandy Apple Flan
1h 25 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min