Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de carne de conejo en trozos sin hueso (aprox. 2 cm)
- 100 g de higaditos de pollo
- 100 g de brandy
- 100 g de oporto
- 200 g de carne picada de cerdo
- 200 g de tocino fresco en dados de 1 cm
- 4 huevos
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
- 4 dientes de ajo negro en dados de 0,5 cm
- 250 g de beicon ahumado en lonchas finas sin corteza
- 20 - 24 ciruelas pasas sin hueso
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 584 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabaza con curry
35 min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Choux de trucha ahumada
1 Std. 20 Min
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Fumet de pescado y gambas
20 min
Terrina de pavo con frutos secos
1 godz.
Minipastel de pescado y marisco
40 min
Foie de pato
33h
Bonito en escabeche
24h 25min
Crema de gambones
45 min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1 Std. 5 Min