Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de carne de conejo en trozos sin hueso (aprox. 2 cm)
- 100 g de higaditos de pollo
- 100 g de brandy
- 100 g de oporto
- 200 g de carne picada de cerdo
- 200 g de tocino fresco en dados de 1 cm
- 4 huevos
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
- 4 dientes de ajo negro en dados de 0,5 cm
- 250 g de beicon ahumado en lonchas finas sin corteza
- 20 - 24 ciruelas pasas sin hueso
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 584 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min
Fiambre de pollo con pistachos
40min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min
Minipastel de pescado y marisco
40min
Terrina de pavo con dátiles y nueces
1h
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Tarta Tatin de cebolla con caramelo a las hierbas
1 godz. 40 min
Bonito en escabeche
24 Std. 25 Min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Pudin crujiente con masa filo
1h
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72 godz.
Fiambre de bonito fresco con encurtidos
25 Std.