Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla, tagliate a metà
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 100 g di porri, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 4 cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta (prodotto vegano)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di funghi, freschi (gallinacci, porcini, champignon), a fette
- 200 g di crema da montare vegana (ad es. panna di soia o panna alle noci di acagiù)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda dei gusti
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Curry di verdure
1sa
Vellutata di funghi champignon
20 dk
Vellutata di pomodori
35 dk
Zuppa di zucca
35 dk
Zuppa di barbabietole
45 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25 dk
Zuppa Tom Kha Gai
35 dk
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1sa
Peperoni con tofu e fagioli
1sa
Succo di crescione e fragole
Geen beoordelingen