Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla, tagliate a metà
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 100 g di porri, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 4 cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta (prodotto vegano)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di funghi, freschi (gallinacci, porcini, champignon), a fette
- 200 g di crema da montare vegana (ad es. panna di soia o panna alle noci di acagiù)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda dei gusti
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di funghi champignon
20 Min
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Vellutata ai funghi selvatici
Geen beoordelingen
Curry di verdure
1 Std.
Vellutata di pomodori
35 Min
Zuppa di barbabietole
45 Min
Uova strapazzate con spinaci e formaggio di capra
25 Min
Zuppa di verdure
25 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 Min
Vellutata di zucca e cocco
45 Min