![Zuppa di funghi e patate Zuppa di funghi e patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5F8E04F4-16A6-4F38-9FD8-994016344A0E/Derivates/773A36DF-475B-44F8-9618-0265C6D81DCE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla, tagliate a metà
- 400 g di patate a pasta farinosa, pelate, a pezzi
- 100 g di porri, a pezzi
- 1000 g di acqua
- 4 cucchiaini di dado per brodo vegetale in pasta (prodotto vegano)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di funghi, freschi (gallinacci, porcini, champignon), a fette
- 200 g di crema da montare vegana (ad es. panna di soia o panna alle noci di acagiù)
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a seconda dei gusti
- ½ cucchiaino di pepe, macinato fresco
- 1 cucchiaino di aceto di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 914 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Gamberi in agrodolce
1h 15min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Minestra di carote e menta
35 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Pollo alla pechinese
Geen beoordelingen
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 Min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Vellutata di funghi champignon
20 Min