Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 40 g di burro, a pezzi
- 450 - 500 g di funghi, freschi (ad es. porcini, finferli, champignon ecc.), tagliati in quarti
- 1 cucchiaio di farina di grano
- 2 cucchiaini di paprica dolce in polvere
-
1
cucchiaio di paprica, affumicata
of 1 cucchiaio di paprica piccante - 600 g di acqua
- 300 g di latte
- 1 cucchiaino di curcuma, secca, in polvere
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
of 1 ½ cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 15 - 20 g di succo di limone, spremuto fresco a piacere
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 180 g di panna acida
- 10 g di aneto fresco solo le foglie, tritate grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1173.3 kJ / 280.4 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 376.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta tres leches (torta ai tre latti)
2h
Brownies alle noci
Geen beoordelingen
Cornetti al formaggio
Geen beoordelingen
Korma di verdure con anacardi
55min
Curry di zucca
1h
Chicken tikka
3 Std. 30 Min
Chapati
1h
Gratin dauphinois
50min
Gelato all'avocado
4 Std. 15 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Succo di primavera
Geen beoordelingen
Cannoli alle nocciole
Geen beoordelingen