Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio alle erbe aromatiche
- 100 g di olio di oliva
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
Zuppa
- 120 g di cipollotti, a pezzi (2 cm)
- 1 - 2 spicchio di aglio
- 600 g di zucchine, a pezzi (3 cm)
- 750 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
-
150
g di formaggio fresco spalmabile con pepe
of 150 g di formaggio fresco spalmabile al naturale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 15114 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Padella di verdure alla mediterranea
Geen beoordelingen
Vellutata di zucca e cocco
45min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Asparagi con patate
50min
Vellutata di funghi champignon
20 Min
Vellutata di pomodori
35min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Zuppa di funghi e patate
45min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Zuppa d'orzo grigionese
55min