Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco a foglia liscia (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- ½ limone, la scorza tagliata finemente con il pelapatate
- 550 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 300 g di pasta secca (penne rigate, cottura: 10-12 min.)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato (ad es. pepe della Tasmania)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2543 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Purea di mele per la dispensa
Geen beoordelingen
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 Min
Zuppa di zucca
35 dk
Zuppa di porri e formaggio
30 dk
Risotto ai porri con mele e formaggio di capra
40 dk
Zuppa di barbabietole
45 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25 dk
Polenta ticinese
45 Min
Zuppa di rape
30 dk
Minestra di carote e menta
35 dk
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 dk