Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco a foglia liscia (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- ½ limone, la scorza tagliata finemente con il pelapatate
- 550 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 300 g di pasta secca (penne rigate, cottura: 10-12 min.)
- 450 g di acqua
- 300 g di panna intera
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato (ad es. pepe della Tasmania)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2543 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di pane
1u. 20min
Crostata al rabarbaro
55 Min
French Dressing
15min
Insalata di mele e carote
5 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Vermicelles
3 Std. 15 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Penne alla puttanesca
35min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
Geen beoordelingen
Orzo alla mediterranea
1h