Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla, halbiert
- 50 g di porro, in Stücken (3 cm)
- 50 g di carote, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di cavolo verza, in Stücken (3 cm)
- 50 g di sedano rapa, geschält, in Stücken (3 cm)
- 50 g di cavolo cappuccio, in Stücken (3 cm)
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 208 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Zuppa di funghi e patate
45 min
Vellutata ai funghi selvatici
Geen beoordelingen
Minestrone
45 min
Minestrone
45 min
Minestrone
45 min
Zuppa d'orzo
1h 20min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Vellutata di finocchio e carote
40 min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45 min
Minestra di carote e menta
35 min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 min