Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 2 ½ cucchiaini di Ras el Hanout (v. Consigli)
- ¼ di cucchiaino di peperoncino rosso, secco, macinato
- 150 - 200 g di patate, pelate
- 150 - 200 g di carota
- 150 - 200 g di porro
- 150 g di lenticchie gialle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) -
2
cucchiai di prezzemolo fresco, tritato
of 2 cucchiai di coriandolo fresco, tritato - 4 cucchiai di panna acida (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1132 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15min
Zuppa di arance e zucca
35min
Polenta con ragù di funghi
45min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Curry di zucca
1h
Risi e bisi
35min
Zuppa di cavolo con tofu
1h 45min
Zuppa di miso con verdure
40min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15min