Risotto con carote e endivia belga
TM5

Risotto con carote e endivia belga

3.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
  • 100 g di cipolla, a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
  • 250 g di indivia belga
  • 20 g di burro
  • 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
  • 900 g di acqua
  • 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
  • 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2299 kJ / 549 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
67 g
Vetten
22 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten