Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 250 g di indivia belga
- 20 g di burro
- 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
- 900 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso al pomodoro e verdure con piselli e mais
35 Min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Fleischkäse impanato con risotto alle carote
40min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Riso casimiro
45min
Zuppa di rape
30 Min
Riso al pomodoro one-pot
30 Min
Mousse di formaggio
10 Min
Orzo alla mediterranea
1 Std.
Gnocchi Tricolore
35 Min