Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote, a pezzi (3 cm)
- 250 g di indivia belga
- 20 g di burro
- 300 g di riso per risotto (per esempio Arborio)
- 900 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
- 125 g di formaggio fresco spalmabile con rafano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2299 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Risotto zucca e pancetta
25 min
Risotto alla barbabietola con saltimbocca
45 min
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30 min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Zuppa di rape
30 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min