Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 peperoncino verde, fresco, privato dei semi, tagliato a metà
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di zenzero fresco, a fettine sottili
- 3 spicchi di aglio
- 40 g di olio di oliva
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di coriandolo, in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma, in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di peperoni misti, a strisce (0,5 x 4 cm)
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 scatola di latte di cocco (400 g)
- 650 g di gamberi, congelati, sgocciolati e scongelati (vedi consiglio)
- 1 cucchiaio di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso casimiro
45 min
Pollo al miele e lime con riso
40 min
Curry panang
45 min
Tagliata di manzo con salsa teriyaki e riso
2 Std.
Spezzatino alla zurighese
50 min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Chicken Teriyaki
45 min
Insalata greca
25 min
Polenta ticinese
45 min
Gamberi in agrodolce
40 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min