Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di porro a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 570 g di acqua
- 180 g di formaggio fresco spalmabile, passaggio doppia panna
- 1 cucchiaino di sale marino, e qualcosa in più per condire
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato, e qualcosa in più per condire
- 500 g patate novelle, tagliate a metà
- 600 g di filetti di salmone, freschi, senza pelle (pezzo intero, qualità sushi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2550 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Spezzatino alla zurighese
50min
Formaggio a fette cotto al forno
35min
Torta di mele con crumble (TM6)
2sa 30 dk
Gamberi al curry
35min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 min
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25min
Salmone al forno con pesto aromatico
50min
Rösti di verdure con crema ai funghi
1sa 15 dk
Tartare di uova
35min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Knöpfli
50min
Pad thai con pollo
20 dk