Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di porro a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 570 g di acqua
- 180 g di formaggio fresco spalmabile, passaggio doppia panna
- 1 cucchiaino di sale marino, e qualcosa in più per condire
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato, e qualcosa in più per condire
- 500 g patate novelle, tagliate a metà
- 600 g di filetti di salmone, freschi, senza pelle (pezzo intero, qualità sushi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2550 kJ / 609 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Torta di mele con crumble (TM6)
2 Std. 30 Min
Pollo con asparagi e riso
45 min
Frittata con il Egg poacher
Keine Bewertungen
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10 Min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 Min
Torta salata alle verdure (TM6)
25min
Tartare di uova
35 min
Insalata di carote con salsa allo yogurt (TM6)
10 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Salse 4 in 1 per fondue chinoise
Keine Bewertungen