Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di funghi champignon, freschi, tagliati a metà
- 500 - 600 g di acqua
- 200 g di latte
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 50 g di farina di grano
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di panna
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di formaggio fuso (opzionale)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35min
Zuppa di carote secondo Moro
1 Std. 45 Min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Vellutata di peperoni
20min
Zuppa di porri e formaggio
30min
Vellutata di pomodori
35min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Zuppa di zucca
35min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50 Min
Zuppa di funghi e patate
45min
Zuppa di verdure
25min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min