Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di gherigli di noci
- 300 g di bulbo di finocchio a pezzi
- 5 rametti di menta fresca, le foglioline la vate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 50 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 500 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
- 200 g di cuore di lattuga a striscioline (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1252 kJ / 299 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10 Min
Contorno di verdure
25 Min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 Min
Insalata con primo sale e noci
20 Min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 Min
Patè al formaggio di capra
10 Min
Insalata di broccoli
15 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 Min
Insalata di stagione veloce
10 Min
Involtini di tacchino con verdure e salsa al sedano
45 Min
Bresaola con spinaci e bietoline
40 Min
Cous cous veloce con verdure crude
20 Min