Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g espargos verdes
- 50 g manteiga
- 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 150 g batata cortada em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - Iogurte grego q.b. p/ guarnecer
- ½ limão, só a raspa p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 545.4 kJ / 130.4 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 23.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30min
Sopa fria de melão com presunto
10 min
Creme de curgete e kale
45min
Creme de brócolos e couves-de-bruxelas
50min
Creme de espargos e vieiras
45min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15min
Creme de espargos verdes
50min
Creme de ervilhas da avó Adília
35 Min
Creme de espargos com parmesão
30min
Sopa verde
45min
Creme de feijão-branco com espinafres
30min
Creme de castanhas e couve-flor
50min