Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g salsa
- 10 g manjericão
- 40 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 135 g cenoura cortada em pedaços
- 35 g aipo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 260 g tomate em pedaços
- 250 g feijão encarnado cozido escorrido
- 850 g água
- 65 g curgete cortada em cubos
- 100 g batata cortada em cubos
- 65 g acelga cortada em juliana
- 65 g massa tipo cotovelinhos
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pé de tomilho, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa do campo
40 Min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50 Min
Sopa de tomate com manjericão
35 Min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1 Std.
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45 Min
Sopa de feijão branco e tomate
30 Min
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40 Min
Migas de couve e cogumelos com batata-doce
55min
Sopa de thenthuk
1 Std.
Creme de grão e couve-flor assados
35 Min
Sopa de segurelha
40 Min