Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Recheio
- 2 dentes de alho
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 30 g manteiga
- 150 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 250 g castanha descongelada
- 250 g cebolinha nova
- 50 g polpa de tomate
- 50 g vinho branco
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 20 g molho de soja
- 350 g mistura de cogumelos
- 2 pés de tomilho, só as folhas
Puré
- 370 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 180 g nabo cortado em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 300 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 300 g leite
- 1 c. chá de sal
- 30 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 195 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Empadão de lentilhas e beringela
1h 25min
Empadão de legumes
1h
Wellington vegetariano
2h 15 min
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 Std. 30 Min
Batatas recheadas com soja, espinafres e pinhões
1h 20min
Empadão de seitan
2u.
Bolonhesa vegan
40 min
Strogonoff de cogumelos com batata-doce
40 min
Lasanha de abóbora e couve
1h 25min
Empadão vegetariano
1 Std. 40 Min
Feijoada vegetariana
1h 20min
Chilli de cogumelos
35 min