Compatibele versies
Orzo com atum, ervilhas tortas e molho de manjericão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 1020 g água
- 1 c. chá de sal
- 4 ovos
- 350 g massa tipo pevide
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g ervilhas de quebrar
- 350 g atum em lata escorrido
Molho
- 130 g azeite
- 15 g manjericão
- 80 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2791.9 kJ / 667.3 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 805.7 mg
Alternatieve recepten
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Creme de legumes, Filetes com arroz de tomate e abóbora e Crumble de maçã e pera
1h
Massa com frango e pesto de curgete
1sa 10 dk
Pilaf com curgete, cogumelos, tomate e açafrão
30min
Arroz de salmão, espargos e ervilhas
30min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1h 15min
Pudim de carne e arroz integral
1h 30 min
Salada de massa com grão e curgete
35 min
Salada de arroz, ervilhas e camarão
30min
Salada primavera
30min
Penne guisado com frango & sopa de tomate e grão
1sa 10 dk
Salada de arroz e atum
1h