Risoto de ervilhas, espargos e favas

Risoto de ervilhas, espargos e favas

3.6 10 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 doses

Ingrediënten

  • queijo da Ilha
    85 g
  • coentros
    15 g
  • manteiga
    90 g
  • cebola roxa cortada em pedaços
    130 g
  • favas descongeladas
    120 g
  • ervilhas descongeladas
    200 g
  • espargos verdes cortados em pedaços pequenos
    200 g
  • limão só a raspa
    1
  • vinho branco
    50 g
  • água
    900 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 15 g
Calorieën 1754 kJ / 419 kcal
Vetten 16 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 51 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...