Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cuori di carciofo sott'olio, ben sgocciolati
- 1 spicchio di aglio
- 225 g di fagioli bianchi di Spagna, ben scolati
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 115 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 251 kJ / 60 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Gelato al gambo di finocchio
3 godz. 25 min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Condimento ai carciofi veloce
10min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1sa 30 dk
Brutti ma buoni di arachidi
3h 45min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 min