Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g mozzarella cheese, drained, cut in pieces
-
80
g taggiasca olives, pitted, drained
of pitted olives, green or black, as desired, drained - 50 g extra virgin olive oil
- 1200 g water
- 1 heaped tsp fine sea salt
- 320 g dried farfalle pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Creamy Pea Pasta
25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Pasta al Arrabiata
30 Min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55min
Gnocchi with Tomato and Basil Sauce
55min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Tuna Pasta
30 Min