Olive and Mozzarella Farfalle

Olive and Mozzarella Farfalle

2.6 11 beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • mozzarella cheese drained, cut in pieces
    125 g
  • taggiasca olives pitted, drained
    80 g
    pitted olives, green or black, as desired, drained
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • water
    1200 g
  • fine sea salt
    1 heaped tsp
  • dried farfalle pasta
    320 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 484 kcal / 2025 kJ
Eiwitten 15 g
Vetten 23 g
Koolhydraten 58 g
Vezels 3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...