![Olive and Mozzarella Farfalle Olive and Mozzarella Farfalle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf7bc7c0-5cc9-4f7f-84bc-85691bda8d06/Derivates/fe22b6c9-1e16-4203-8133-d25393947d5e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g mozzarella cheese, drained, cut in pieces
-
80
g taggiasca olives, pitted, drained
of pitted olives, green or black, as desired, drained - 50 g extra virgin olive oil
- 1200 g water
- 1 heaped tsp fine sea salt
- 320 g dried farfalle pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Napoli Potato Cake
1 godz. 30 min
Sausage Mummies
1 Std. 10 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Spicy Cornbread Gratin
Geen beoordelingen
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Pasta al Arrabiata
30 min