Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (basilico, erba cipollina, prezzemolo, maggiorana)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Pomodorini confit
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 1 spicchio di aglio a fettine sottili
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2ч. 10 мин.
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2ч.
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Gnocchi bicolore
2ч.
Gnocchi verdi alla romana
1ч. 20 мин.
Lasagne valtellinesi
2ч.
Chicche di carote all'erba cipollina
1ч. 20 мин.
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.