Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (basilico, erba cipollina, prezzemolo, maggiorana)
- 1000 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
Pomodorini confit
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 1 spicchio di aglio a fettine sottili
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Gnocchi di polenta
25min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Gnocchi bicolore
2 Std.
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Salsa bolzanina
15min