Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi chiari
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di burro
- 125 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Gnocchi rossi
- 140 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 350 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 dk
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 dk
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2sa
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min