Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Shallots
- 1 lemon
- 1 orange
- 2 - 2 ½ oz shallots, sliced in rings
Currant Mixture
- 2 oz balsamic vinegar
- 3 tbsp currants
- 4 oz water
- 1 orange, thin peel only, no pith
- 3 whole cloves
Acorn Squash
- 1 acorn squash, cut into wedges (¾ in.)
- 2 tsp olive oil
- 1 tbsp sugar
- ¼ tsp cracked black pepper
- ½ tsp salt
- ¼ tsp pumpkin pie spice
- 17 oz water
Couscous
- 8 oz couscous
- 8 oz water
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cinnamon
- ½ bunch fresh parsley, chopped, plus extra to garnish
- ½ bunch fresh mint leaves, chopped, plus extra to garnish
- 3 tbsp slivered almonds, toasted, divided
- 2 oranges, supremed (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Beet Hummus
20 Min
Light and Fresh Beet Pasta
20 Min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 Std. 25 Min
Ratatouille
40 Min
Cod with Citrus Butter
50min
Cream Cheese Spread with Radishes
5 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Fall Chopped Salad with Yogurt Dressing
25 Min
Yellow Chicken Adobo
50min
One-Pot Barley and Vegetables
1 Std. 10 Min
Greek Vegetables
1 Std.