Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, pour les plats
- 4 tranches de pain de campagne
- 1 gousse d'ail
- 100 g de vin blanc de Savoie, type crépy (facultatif)
- 4 tranches de poitrine fumée
- 7 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 200 g de fromage d'abondance, en tranches
- 300 g d'eau
- 4 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 cornichons au vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2517.2 kJ / 604.2 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de bœuf à la mozzarella
35 min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 Std. 30 Min
Gratin gourmand de macaroni
50 Min
Pipe rigate gratinés
1 godz.
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 godz. 45 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Tartines "croque-monsieur"
25 min
Croquettes de jambon aux herbes
50 Min
Croque-campagne au comté
40 min
Quiche italienne
1sa 5 dk
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 godz.