Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 35 g d'huile d'olive
- 600 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
-
2
pincées d'origan déshydraté
of 2 pincées d'origan frais - 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- 320 g de pâtes sèches, type langues d'oiseau
- 1 bâton de cannelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3508.2 kJ / 838.5 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 47.8 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Boulettes de porc aux herbes, bouillon parfumé aux dumplings
1h 10 min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1h 25 min
Pain de viande à l'orientale
1h
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Le chiard aux poutines
1h 35 min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1h
Bœuf Stroganov
55 min
Aillade de veau
1h 30 min
Goulasch d'agneau au paprika - Tas Kebap
1h 10 min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 min