Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 35 g d'huile d'olive
- 600 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
-
2
pincées d'origan déshydraté
of 2 pincées d'origan frais - 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- 320 g de pâtes sèches, type langues d'oiseau
- 1 bâton de cannelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3508.2 kJ / 838.5 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 47.8 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 Std.
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9u. 15min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35 Min
Goulasch
50 Min
Poulet sauce San Fernando
55min
Leczo
40 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 Min
Paëlla valenciana
1 Std.
Picadillo à la cubaine
50 Min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 Std.