Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 35 g d'huile d'olive
- 600 g de viande d'agneau, coupée en morceaux
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
-
2
pincées d'origan déshydraté
of 2 pincées d'origan frais - 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- 320 g de pâtes sèches, type langues d'oiseau
- 1 bâton de cannelle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3508.2 kJ / 838.5 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 47.8 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Goulasch
50min
Curry d'agneau du Cachemire
3 Std. 35 Min
Cevapcici (saucisses grillées croates)
35 Min
Poulet à l'ail
50min
Bœuf Stroganov
55min
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Biryani de dinde
8h 50min
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50min
Stifado de bœuf
1h 30min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1h