Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La viande
- 800 g d'échine de porc, désossée, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 2 œufs
- 100 g de farine de blé
- 100 g de fécule de maïs
- 2 c. à café levure chimique (1 sachet)
- 1 ½ c. à café de sel
- 150 g d'eau
- 300 - 400 g d'huile de friture
Les légumes et la sauce aigre-douce
- 250 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 150 g de poivrons verts, coupés en morceaux
- 150 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 80 g de vinaigre de riz
- 20 g de sauce de soja
- 40 g de ketchup
- 250 g d'eau
- 2 - 3 gouttes de sauce au piment, type Tabasco® (optioneel)
- 150 g de carottes, émincées en fines rondelles
- 15 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 27.02 g
- Koolhydraten
- 40.54 g
- Vetten
- 26.09 g
- Vezels
- 2.82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min
Poitrine de porc à la sauce de soja
40min
Porc au sucre
45min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Bœuf teriyaki et riz
1h 45min
Sauté de porc aigre-doux
1 Std.
Brochettes de porc satay
25 Min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min
Sauté de porc à l'hawaïenne
45min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Echine au caramel, riz parfumé
1 Std. 15 Min