Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de joues de porc, coupées en fines lanières (5-10 mm)
-
400
g de tomates entières pelées au jus, en conserve
of 400 g de tomates concassées en conserve - 1 piment rouge, taille et variété à ajuster à votre goût pour les plats épicés
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 320 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1920 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50 min
Gnocchi au safran et sauce à la salade de Trévise
1 Std. 30 Min
Spaghetti aux anchois et huile piquante
40 Min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 Min
Salade de pâtes au pesto rouge
20 min
Ailerons de poulet marinés
1 Std. 30 Min
Trofie au pesto
40 Min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20 min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 Min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 Std.
Penne au pesto et jambon cru
15min
Spaghetti carbonara fraîches
1h 5min