Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de joues de porc, coupées en fines lanières (5-10 mm)
-
400
g de tomates entières pelées au jus, en conserve
of 400 g de tomates concassées en conserve - 1 piment rouge, taille et variété à ajuster à votre goût pour les plats épicés
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 320 g de pâtes sèches, type spaghetti
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1920 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 godz.
Cevapcici (saucisses grillées croates)
35 min
Kebabs de dinde épicés
1 godz.
Estouffat toulousain
2 Std.
Polpettes siciliennes
1 godz.
Focaccia croquante
3h
Sauce aigre-douce aux poivrons
40 min
Spaghetti aux boulettes
1 godz.
Pesto-tomates confites
15 min
Sauce tomate-basilic et jambon cru
40 min
Sauce napolitaine
1 godz.
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 45 Min