Compatibele versies
Menu express - Rouleaux de poulet à la tomate, haricots verts au beurre à l'estragon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de tomates confites à l'huile
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'estragon frais, haché
- 4 filets de poulet, ouverts en deux et aplatis
- sel
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de haricots verts frais
- 40 g de beurre
- 1 c. à soupe d'estragon frais haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20 Min
Salade de pomme de terre et poulet
55min
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1 Std. 50 Min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 Min
Saltimboccas de veau
35min
Salade de dinde et haricots verts
35min
Emincé de veau mariné aux petits légumes
1h
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Burger de pomme de terre
45min
Menu express - Kefta de dinde, semoule aux raisins secs et carottes au miel
35min
Brochettes de poulet, riz au cumin et salade de légumes
2 godz. 10 min
Emincé de dinde, haricots plats et chorizo
45min