Compatibele versies
Menu express - Rouleaux de poulet à la tomate, haricots verts au beurre à l'estragon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de tomates confites à l'huile
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'estragon frais, haché
- 4 filets de poulet, ouverts en deux et aplatis
- sel
- poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de haricots verts frais
- 40 g de beurre
- 1 c. à soupe d'estragon frais haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet et ratatouille au romarin
40 Min
Emincé de dinde, haricots plats et chorizo
45 Min
Poulet sauce Alfredo au brocoli
30 Min
Blancs de poulet vapeur saveur citron
1h 15min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50 min
Brochettes de poulet, boulgour et courgettes
20 min
Gratin de roulés de courgette au bœuf
1h 25min
Salade de dinde et haricots verts
35 Min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 Min
Boulettes de veau au citron, courgettes et sauce au yaourt
40 Min
Filets de poulet et leur jardinière de légumes
1 Std.