Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 5 c. à café de curry en poudre
- 600 g de blancs de poulet, coupés en cubes (1-2 cm) ou en lanières
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 240 g de farine de sarrasin
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
- 800 g de lait
- 500 g d'eau
- 20 g de beurre
- 200 g de fromage frais, type Madame Loïk
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 feuilles de salade verte (batavia, laitue...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1617.3 kJ / 386.6 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 22.5 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Feuilleté aux épinards, chèvre et lardons
1 godz. 45 min
Panini jambon-fromage
2h 45min
Crumpets et saumon fumé tiède
1 Std. 20 Min
Poulet mariné et pain pita
2 Std. 50 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 Std. 50 Min
Gaufres façon club sandwich
40 min
Burger de pomme de terre
45 min
Miniwraps de poulet aux épices et cacahuètes
2h
Fajitas de bœuf et guacamole
25min
Bagel saumon fumé et concombre
1 Std. 15 Min
Wrap au chèvre
1h 25min
Pita à la dinde façon kebab, sauce blanche
35min