Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les palourdes
- 1000 g de palourdes
La chaudrée
- 100 de vin blanc sec
- 350 g d'eau
- 150 g d'échalotes
- 120 g de poireau, émincé finement (2 mm)
- 120 g de carotte, coupée en rondelles
- 150 g de lardons
- 1 feuille de laurier
-
2
c. à café de thym frais
of 2 c. à café de thym déshydraté - 400 g de pommes de terre, coupées en dés d'1 cm
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025.2 kJ / 245.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de crustacés
25min
Korma de fruits de mer
40min
Brandade de morue et persillade
50min
Côtelettes de porc à la coréenne, riz épicé et bok choy vapeur
1 Std. 5 Min
Gaufres aux pommes et au caramel
40min
Thon encebollado
1u. 15min
Crème glacée végétale (Nice Cream) au matcha
35min
Trinxat de cerdagne
55min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
La sagamité
50min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50min
Poulet au chili et à la lime avec riz de chou-fleur
1h 10min