Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les palourdes
- 1000 g de palourdes
La chaudrée
- 100 de vin blanc sec
- 350 g d'eau
- 150 g d'échalotes
- 120 g de poireau, émincé finement (2 mm)
- 120 g de carotte, coupée en rondelles
- 150 g de lardons
- 1 feuille de laurier
-
2
c. à café de thym frais
of 2 c. à café de thym déshydraté - 400 g de pommes de terre, coupées en dés d'1 cm
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1025.2 kJ / 245.2 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheddar râpé
5min
Pozole Blanco
1 Std. 5 Min
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40min
Saumon épicé à la cubaine avec salsa tomate-avocat
30min
Poisson en croûte de sel à la méditerranéenne et fenouil caramélisé
Geen beoordelingen
Morue à la méditerranéenne
1h 25 min
Pétoncles marinières
40min
Bouillon asiatique au poisson
35min
Chaudrée de palourdes à l'indienne
1h
Brochette de langoustines et leur bisque, blé aux petits légumes
1 Std. 15 Min
Moqueca de poisson à la farofa
50min
Sorbet Cuba libre
4 Std. 50 Min