Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turbot sauce champagne
30 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1u. 15min
Pressé de raie
14h
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40 min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1u. 15min
Langoustines au basilic
30 min
Bar façon thaïe
35 min
Risotto à l'encre de seiche
1 godz.
Chawanmushi (Crème japonaise aux œufs)
35 min
Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé
40 min
Bouillabaisse
1u. 15min
Lotte vapeur façon tajine
1 Std. 45 Min