![Barbue au beurre d'orange et de sauge Barbue au beurre d'orange et de sauge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C62AF6BA-FCEB-45EB-B1B6-85742C0D5951/Derivates/55d2e2cd-d9c4-46f4-9080-973da593311a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15 min
Lomi-lomi de saumon au céleri, grenade et agrumes
5 Std. 30 Min
Papillotes de moules gingembre et coco
40 min
Saumon confit à l'huile, salsa à l'orange
13h
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Nage de langouste aux petits légumes et safran
1 godz.
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35 min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 min
Bar façon thaïe
35 min
Chutney mangue-raisin
35 min