Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le zeste de 2 oranges non traitées, coupé en morceaux
- 6 feuilles de sauge fraîche, coupées en deux
- 125 g de beurre mou, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 1 poisson plat, type barbue (1,2 kg), préparé en portefeuille par le poissonnier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1476 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nage de saint-jacques
1h 20min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Langoustines au basilic
30 min
Queue de langouste, sauce vanille
1 Std. 35 Min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Amok (Papillote de poisson)
1 godz. 30 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Tourte de canard aux fruits épicés
1 godz. 30 min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min.
Lotte en croûte de fromage basque et purée de pommes de terre au chorizo
1h
Bar farci à l'oseille
1u. 10min