Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
L'huile parfumée (la veille)
- 2 étoiles de badiane
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 2 gousses d'ail
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 600 g d'huile de pépins de raisin
La salsa orange-tomate (le jour même)
- 3 oranges
- 50 g d'échalotes
- 40 g d'huile d'olive
- 2 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 500 g de tomates jaunes, coupées en dés
La cuisson du saumon
- 800 g de pavés de saumon frais
- 70 g de gros sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1708.7 kJ / 410.7 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de poisson au tahini et lait de coco
55min
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Papillotes de cabillaud à la mangue et au gingembre
35min
Tartare de daurade à la thaïe
1 Std. 15 Min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Carpaccio de saumon, sorbet litchi au poivre sauvage
12h 15min
Tartare de bar
10min
Solettes meunière
25min
Salade thaïe aux crevettes
1h 25min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Bar façon thaïe
35min