Compatibele versies
Chirashi (riz vinaigré aux petits légumes et tofu laqué)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce teriyaki
- 200 g d'eau
- 50 g de cassonade
- 50 g de sauce de soja
- 30 g de miel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
La cuisson du riz et de la garniture
- 20 g de gingembre frais
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 200 g de courgette, coupée en morceaux
- 300 g de riz à sushi
- 830 g d'eau
- 60 g de vinaigre de riz
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 20 g d'huile de sésame
- 300 g de pousses d'épinards frais
- 2 c. à soupe de sauce de soja
- 400 g de tofu ferme, coupé en cubes (1 cm)
Le dressage
- 5 brins de coriandre fraîche, hachés
- 40 g de graines de sésame grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2779 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 98 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Onigiri aux thon et fromage frais
1h 5min
Sushi burger
12h
Poke bowl hawaïen
45 min
Makis au thon
2h
Makis de printemps mangue et avocat
45 min
Makis au gingembre, champignon et avocat
1h
Donuts sushi
50 Min
Bûche sushi, mangue, saumon, avocat et chips de gingembre
2h
Onigiris végétariens
2h
Pad Thaï
50 Min
Falafels à la menthe, sauce tahini
35 min
Makis
1h