Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'huile végétale
- 400 g de bulbe de fenouil, coupé en tranches (2-3 cm)
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 1 oignon (60 g env.), coupé en deux et émincé (5 mm)
- 20 g de sucre en poudre
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 20 g de concentré de tomate
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
-
½
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of ½ cube de bouillon de légumes - 2 traits de crème de vinaigre balsamique
- 350 g de pâtes sèches, type penne
- sel
- 30 g de pignons de pin
- 125 g de mozzarella en billes, égouttées et coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2324 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de champignons, courge et épinards
1h 10 min
Couscous de boulgour aux six légumes
50 menit
Riz complet, légumes d'automne vapeur et sauce au yaourt
45 Min
Spaghetti complets aux épinards et à l'ail
35 Min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3h 35 min
Quiche oignon-fenouil
1h 10 min
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
30 min
Gratin de macaroni et fenouil
1 godz. 5 min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Salade de riz complet aux champignons et noix
45 Min
Penne primavera au pesto d'herbes
55 Min
Pâtes aux légumes d'automne
50 menit