Apparaten en Accessoires
Matcha and raspberry swirled custard tarts
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
Pastry case
-
macadamia oil plus extra for greasing1 tbsp
-
dried cranberries10 g
-
pitted dates80 g
-
pecans20 g
-
raw almonds180 g
Flavoured custards
-
freeze-dried raspberry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
boiling water2 tbsp
-
matcha powder (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
gluten free cornflour1 ½ tbsp
-
filtered water2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1726.9 kJ /
411.2 kcal
Vetten
32.8 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
19.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Little lemon cheesecakes
6 Std. 20 Min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 Min
Fruit jellies
4 Std.
Raw strawberry cheesecake
7 Std. 45 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 Std. 25 Min
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 Std. 5 Min