
Apparaten en Accessoires
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Voorbereiding 25min
Totaal 29u. 10min
18 portions
Ingrediënten
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
279.7 kcal /
1174.6 kJ
Eiwitten
5.4 g
Vetten
19.2 g
Koolhydraten
22.6 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
4.9 g
Natrium
61 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Dairy free
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland