Apparaten en Accessoires
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Voorbereiding 25min
Totaal 29u. 10min
18 portions
Ingrediënten
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
61 mg
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
1174.6 kJ /
279.7 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
22.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dairy free
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Butterfly cakes
1u.
Buttercream icing
10min
Marshmallow icing
7u. 40min
Crunchy turtles
3u. 25min
Six-layer cake
5u. 45min
Freckle cake
26u. 40min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1u. 30min
Cap and headphones
3u. 45min
Basic vanilla cupcakes
35min
Orange slushy cups
24u. 15min
Basic chocolate cupcakes
40min
Chocolate cupcakes
1u. 20min