Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 1500 g di polpo fresco a pezzi (4 cm)
- ½ cucchiaino di paprika piccante
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di spaghetti spezzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1709 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 44.38 g
- Koolhydraten
- 32.69 g
- Vetten
- 11.18 g
- Vezels
- 2.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al nero di seppia
35 min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 min
Arroz de polvo
1j 15 menit
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Amatriciana con cozze
55 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min.
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2h 20min
Caldo verde
35 min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Tartare al salmone
1h
Ditalini polpo e cozze
1h 10 min.