Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 fogli di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (24 x 16 circa)
- 80 g di Emmental
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà (20 g circa)
- 350 g di funghi misti a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 15 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di mascarpone
- 100 g di carne salada, a striscioline (1 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2421.5 kJ / 578.8 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turbantini allo speck con risotto alle erbe
50 min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50 min
Gnocchi alle mandorle
1h 40min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 min
Spiedini di manzo in salsa Monkey Gland
2h 25min
Hakodate Style Ramen
14h 20min
Chicken Ramen
14h 40min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 min
Trofie pesto e champignon
30 min
Lasagne alla pecoraia
1h 40min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1 Std. 30 Min