Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 fogli di pasta all'uovo fresca tipo lasagne (24 x 16 circa)
- 80 g di Emmental
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà (20 g circa)
- 350 g di funghi misti a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 15 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di mascarpone
- 100 g di carne salada, a striscioline (1 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2421.5 kJ / 578.8 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1h 10 min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Tagliatelle ai funghi
1h
Lasagne ai funghi (Bimby Friend)
1h 30min
Lasagne ai funghi
2 Std.
Zuppa di noodle (Bimby Friend)
35min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Marinatura al Whisky
15 Min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30min
Tiramisù alle fragole e cioccolato bianco
1 Std. 40 Min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1 Std. 40 Min