Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Torta red velvet
- 2 uova (da 60 g)
- 300 g di yogurt naturale bianco
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 375 g di zucchero
- 375 g di farina tipo 00
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- ½ cucchiaino di colorante alimentare rosso in gel o in polvere (vedere consigli)
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Frosting al formaggio
- 300 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 150 g di burro a temperatura ambiente a pezzi
- 525 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2309 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 28.7 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Éclair ciocco-caffé
12h
New York cheesecake
6h 30 min
Pumpkin pie
2h 30min
Dacquoise ai lamponi
3h
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35 min
Donuts al caramello
6h
Piccole lemon meringue pie
2h 35 min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Frosted carrot cake
1 Std. 25 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5sa 40 dk
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50 Min
Red velvet cake
1h 15min