Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cannoli
- 90 g di zucchero
- 2 uova
- 90 g di burro
- 100 g di latte
- 450 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
Crema chantilly
- 200 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- 50 g di zucchero
- 1 uovo
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 289.5 kJ / 69.2 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1h
Crema mousseline
1h
Crema diplomatica
30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Bignè al cioccolato
3 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Cheesecake al cannolo siciliano
8 Std. 55 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Mattonelle con crema di ricotta
8 godz. 50 min
Crema chantilly
35min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min