![Cannoli alla crema Chantilly Cannoli alla crema Chantilly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c6ca8d60-e02d-4440-aada-30cc807471c9/Derivates/fc9b4a07-d239-4746-92cc-a9bcd9d8cb0b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cannoli
- 90 g di zucchero
- 2 uova
- 90 g di burro
- 100 g di latte
- 450 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
Crema chantilly
- 200 g di latte
- 30 g di farina tipo 00
- 50 g di zucchero
- 1 uovo
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 289.5 kJ / 69.2 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Pan di Spagna
1小时
Pan di Spagna
1h 50min
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30 min
Maxi cannoncino ripieno
6 godz. 30 min
Torta Diplomatica
3 Std.
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Torta bara al cioccolato
2 Std. 20 Min
Bignè all'amarena
3 Std.
Bignè con frutti canditi
6 godz. 30 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min