Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cannoli
- 90 g di zucchero
- 2 uova
- 90 g di burro
- 100 g di latte
- 1 cucchiaino di vaniglia in polvere
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 450 g di farina tipo 00
Crema chantilly
- 200 g di latte
- 1 uovo
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 50 g di zucchero
- 30 g di farina tipo 00
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 289.5 kJ / 69.2 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2.7 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Crema chantilly
35 Min
Panna montata
10 min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 godz. 30 min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Sorbetto al lime
26 godz. 50 min
Vastedda cu sammucu di Troina
2 godz. 30 min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min