Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Olivenöl
- 400 g Tomaten, in kleinen Stücken
- 260 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 300 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2030 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rucola-Risotto
35 min
Erbsen-Risotto
50 min
Risotto alla Milanese
35 min
Kürbisrisotto
55min
Tomaten-Risotto
35 min
Risotto mit Zucchini
40 min
Risotto mit Zucchini
50 min
Risotto mit Basilikum
40 min
Rucola-Feta-Risotto
40 min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Curry-Möhren-Risotto
50 min