Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Kürbis (z. B. Hokkaido, Butternuss), in Stücken
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis
- 600 g Wasser
- 150 g Weißwein
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Risotto
40 min.
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min.
Kürbis-Carbonara
40 min.
Risotto mit Zucchini
40 min.
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Maronenrisotto
30 min
Risotto mit Zucchini
50min
Bärlauch-Risotto
35 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Curry-Möhren-Risotto
50min