Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
-
50
g Pancetta, gewürfelt oder in Streifen
of 50 g Speckwürfel - 500 g Zucchini, klein, in Scheiben (2 mm)
- 250 g Risottoreis
- 700 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1764 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchel-Risotto
40 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Kürbisrisotto
55 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Grünes Spargel-Risotto
45 Min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min
Risotto mit Zucchini und Speck
35 min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min