Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 250 g Hokkaidokürbis, in Stücken
- 80 - 100 g Zwiebeln, halbiert
- 125 g Risottoreis Arborio
- 90 g Weißwein
- 280 g Wasser
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, nach Geschmack
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 20 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2165 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 429 mg
Alternatieve recepten
Erbsen-Risotto
50min
Maroni Laibchen mit Rote-Rüben-Creme
50min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Risotto mit Zucchini
40min
Risotto mit Zucchini
50min
Kürbisrisotto
55min
Fenchel-Risotto
40min
Kürbisrisotto
45min
Spargel-Bärlauch-Risotto
35min
Bärlauch-Risotto
35min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min