Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 80 g Schalotten, halbiert
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 600 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 80 g Ricotta
- 8 Stängel Basilikum, abgezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2468 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Risotto mit Varianten
40min
Risotto
30 Min
Rucola-Risotto
35min
Erbsen-Risotto
50 Min
Risotto alla Milanese
35min
Risotto milanese
35min
Risotto for One
35min
Risotto mit Zucchini und Speck
35min
Risotto mit Zucchini
50 Min
Risotto mit Basilikum
40min
Tomatenrisotto
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min