![Gnocchi di patate Gnocchi di patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A151702A-6253-4C39-9B58-F65C67DF0966/Derivates/30B59E5F-C618-4F00-8AAB-A06F2D1A9600.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Schupfnudeln
2 Std.
Brotknöpfle mit Salat
1 Std.
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2h 10min
Focaccia mit Thymian
1 Std. 55 Min
Béchamelsauce
15 min
Pfannkuchen mit Chilifüllung
45 min
Gnocchi alla romana
1 Std.
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50 min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.