Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale, ggf. in Stücken
- 220 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 1 Ei
- 1 TL Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 957 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min
Béchamelsauce
15min
Schupfnudeln
2 Std.
Pandoro
4hod. 20min
Gnocchi vom Blech
1h 10min
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Gnocchi alla romana
1 godz.
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.