Gnocchi di patate

Gnocchi di patate

3.3 98 beoordeling
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser und Wasser zum Kochen der Gnocchi
    500 g
  • Kartoffeln, mehligkochend mit Schale, ggf. in Stücken
    800 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
    220 g
  • Ei
    1
  • Salz und Salz zum Kochen der Gnocchi
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 957 kJ / 229 kcal
Vetten 2 g
Vezels 4.2 g
Koolhydraten 45 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...