![Gnocchi alla romana Gnocchi alla romana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C0A8419C-048F-4840-8E29-9E0623FC2192/Derivates/F6E33030-ECAA-44B3-B09E-F89B0E6AE495.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Hartweizengrieß
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1000 g Milch
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di patate
1h 30min
Risotto alla Milanese
35min
Brotknöpfle mit Salat
1h
Kräuterrisotto
45min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Crespelle
1h 30min
Gedämpfte Ricotta-Nocken
45min
Piccata Milanese
30min
Cremige Polenta
45min
Schweizer Alpenmagronen
1h 30min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h