Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Hartweizengrieß
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1000 g Milch
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweizer Alpenmagronen
1 Std. 30 Min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 Std. 10 Min
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40 Min
Spinat-Käse-Spätzle
20 Min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 Std.
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Brotknöpfle mit Salat
1 Std.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min