Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Burgerbrötchen (Buns)
1ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Grissini
1ωρ. 30 λεπτ.
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50 min.
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 λεπτ.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2hod. 40min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50 min.
Focaccia auf apulische Art
1ωρ. 40 λεπτ.