Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwaas mehr zum Einfetten
- 260 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 500 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 30 g natives Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 20 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 Min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4 Std.
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Antipasti-Päckchen
2h 20 min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1 Std. 50 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45 min